Aggregaat Diesel Atlas Copco QAS 20 KvA

Heeft u een mobiele stroomvoorziening nodig voor bijvoorbeeld een sporttoernooi of een klein evenement? Dan biedt de Atlas Copco QAS 20 uitkomst! Neem vrijblijvend contact op om met onze adviseurs te bespreken of de Atlas Copco QAS 20 hét aggregaat is dat u zoekt!

Atlas Copco generator 20 kVA

De Atlas Copco QAS 20 is het kleinste aggregaat in het segment van de Atlas Copco generatoren. Dit aggregaat levert met een tankinhoud van 115 liter maximaal 20.000 watt aan vermogen. Draait de generator op 75% van het vermogen, dan houdt deze het met gemak 25 uur vol! Bovendien beschikt het aggregaat over drie verschillende aansluitingen: een aansluiting van 230v, een aansluiting van 16A 5-polig en een aansluiting van 32A 5-polig. Zo kunnen vele diverse apparaten worden aangesloten op deze mobiele stroomvoorziening! 

Aggregaat huren voor een klein evenement

U kunt de Atlas Copco QAS 20 dan ook gebruiken in talloze denkbare situaties waarin u behoefte heeft aan een stabiele en betrouwbare mobiele stroomvoorziening. Denk hierbij vooral aan kleine evenementen zoals feesten, filmopnames of sporttoernooien.  

Specificaties Atlas Copco QAS 20 aggregaat 

  • Tankinhoud: 115 Liter
  • Aansluitingen: 1 x 230v, 1 x 16A 5-polig, 1 x 32A 5-polig.
  • Afmetingen: 2.070 mm, 1.000 mm, 1.180 mm (L x B x H) zonder onderstel
  • Maximaal vermogen: 20.000 watt

20 kva diesel aggregaat huren

Dieselaggregaat: betrouwbaar en duurzaam

De Atlas Copco QAS 20 is net als alle andere Atlas Copco aggregaten een dieselaggregaat. Deze aggregaten zijn doorgaans krachtiger en minder storingsgevoelig dan benzineaggregaten.  Bovendien staan de Atlas Copco aggregaten bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. De fabrikant van deze aggregaten laat dankzij de continue focus op innovatie zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Hoge kwaliteit inverter aggregaat

De hoge kwaliteit van Atlas Copco aggregaten is vooral te danken aan de Perkins motor en de uitgebreide inverter techniek die door de fabrikant gebruikt wordt. Hierdoor kunnen fijne elektrische apparaten zoals lichtbronnen, geluidsboxen, fotocamera’s en videocamera’s zonder zorgen worden aangesloten op een Atlas Copco generator.

Service van A tot Z bij huur aggregaat

U kunt uw apparatuur dus zorgeloos aansluiten op de Atlas Copco QAS 20 aggregaat wanneer u deze bij ons huurt. Des te meer omdat wij u van A tot Z ontzorgen bij het gebruik van uw generator. Wij leveren het door u gekozen aggregaat razendsnel af op de door u gewenste locatie en sluiten deze volledig voor u aan. Zo hoeft u zich op geen enkel moment zorgen te maken over uw mobiele stroomvoorziening!
Heeft u tijdens het gebruik van uw Atlas Copco QAS 20 ergens vragen over? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze professionele monteurs! Zij staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over onze Atlas Copco aggregaten of een vrijblijvende offerte ontvangenNeem dan direct contact op met onze specialisten!

Vraag een offerte aan