Aggregaat Atlas Copco QAS 80, 80 KvA, Diesel

Bent u op zoek naar een geschikte back-upinstallatie om uw pand van elektriciteit te voorzien indien de stroom uitvalt? Het Atlas Copco QAS 80 aggregaat is voor u wellicht dé oplossing! Neem direct contact met ons op om uw stroomvraag te bespreken. Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder stroom hoeft te zitten!

 

Atlas Copco aggregaten

Op een Atlas Copco aggregaat kunt u vertrouwen. Deze dieselaggregaten staan erom bekend zeer stabiel en betrouwbaar te zijn. Ze blijken veel minder storingsgevoelig te zijn dan de meeste benzineaggregaten en ze zijn bovendien uitgerust met een Perkins motor en uitgebreide inverter techniek. Hierdoor zijn de Atlas Copco aggregaten zeer geschikt om fijngevoelige elektronische apparatuur van stroom te voorzien. Wilt u bijvoorbeeld dat uw beveiligingscamera’s blijven werken wanneer de stroom uitvalt? Dan kunt u deze met een gerust hart aansluiten op uw Atlas Copco aggregaat!

 

Naast zeer stabiel en betrouwbaar zijn de aggregaten van Atlas Copco ook duurzaam en innovatief. Ze ondergaan uitvoerige tests en leveren langdurig uitmuntende prestaties. De fabrikant van Atlas Copco besteed bovendien veel aandacht aan innovatie om de mogelijkheden en capaciteiten van deze aggregaten continu uit te breiden. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden? Laat het ons weten!

 

Aggregaat Atlas Copco QAS 80 gestabiliseerd en zeer veilig nu te huur bij aggregaat.info

Atlas Copco QAS 80 aggregaat

Atlas Copco aggregaten zijn bij ons verkrijgbaar in vermogens van 20 kVA tot wel 500 kVA. De Atlas Copco QAS 80 is een van de meest krachtige kleinere aggregaten. Met een vermogen van 80 kVA (80.000 watt) kan dit aggregaat de meeste panden tot wel 32 uur van stroom voorzien. Denk daarbij aan automatische deuren, beveiligingssystemen en -camera’s en bijvoorbeeld servers die moeten blijven functioneren. Valt de stroom onverwachts uit, dan kunt u erop vertrouwen dat alle apparatuur die is aangesloten op uw Atlas Copco QAS 80 aggregaat blijft functioneren.

 

U kunt uw apparatuur aan dit aggregaat koppelen middels een 230 v, een 16A 5-polige een 32A 5-polige of een 63A 5-polige aansluiting. Tevens bevat het aggregaat een klemmenstrook, waarmee het gehele vermogen in één keer uit het aggregaat gehaald kan worden indien nodig.

 

Het Atlas Copco QAS 80 aggregaat bevat een tank van 545 liter en verbruikt op vol vermogen circa 17 liter per uur. U kunt het aggregaat dus ongeveer 32 uur op vol vermogen laten draaien. Heeft u het aggregaat langer nodig, voor bijvoorbeeld een kermis of meerdaags evenement? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden om het aggregaat tussentijds voor u te tanken.

 

Met zijn afmetingen van 280 cm × 108 cm × 168 cm (zonder onderstel) kan het aggregaat op veel plekken geplaatst worden en staat het niet enorm in de weg. Ideaal om op de parkeerplaats van uw pand te zetten in het geval van netovername

 

Service van A tot Z

Huurt u bij ons een Atlas Copco QAS 80 aggregaat, dan ontvangt u tevens onze uitgebreide service. Wij plaatsen het aggregaat op de gewenste tijd op de gewenste locatie en onze monteurs gaan pas weg als u van stroom bent voorzien. Heeft u tijdens het gebruik van uw Atlas Copco QAS 80 aggregaat ergens vragen over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om uw stroomprobleem op te lossen!

 

SPECIFICATIES

  • Tankinhoud: 545 Liter
  • Aansluitingen: 1 x 230v, 1 x 32A 5-polig, 1 x 63A 5-polig, 1 x 125A 5-polig, klemmenstrook.
  • Afmetingen: 280 cm x 108 cm x 168 cm (L x B x H) zonder onderstel
  • Maximaal vermogen: 80.000 watt

Heeft u vragen met betrekking tot het huren van een aggregaat?

Wij staan u graag te woord van Maandag t/m Zaterdag tussen 09:00 & 18:00 uur op 020-4976834.
Ook kunt u uw aanvraag hieronder of per mail sturen naar [email protected].

Vraag een offerte aan