Aggregaat Honda Inverter EU10i, 1000 watt, Benzine

Het Honda-aggregaat is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een stabiel aggregaat voor de stroomvoorziening van uw gevoelige elektronische apparatuur. Honda-aggregaten staan erom bekend een veilige en betrouwbare stroombron te zijn voor bijvoorbeeld telefoons, routers en DJ-apparatuur. Ons Honda Inverter EU10i aggregaat is uitermate geschikt als oplader voor mobiele elektronica zoals smartphones en laptops.

Specificaties

  • Tankinhoud: 2,3 Liter
  • Bedrijfsduur per tankvulling: 4,5 – 8,0 uur (Economy)
  • Geluidsverm. niveau LWA: 83 – 87 dB (A)
  • Geluidsverm. niveau op 7m afstand: 52 – 57 dB (A)
  • Afmetingen (l x b x h): 450 x 240 x 380 mm
  • Gewicht 13,0 kg

Honda-aggregaat 1000 watt

Ons kleine Honda Inverter EU10i aggregaat levert een stabiel vermogen tot 1000 watt. Door zijn omvang van slechts 450 × 240 × 380 mm is het aggregaat bovendien gemakkelijk uit het zicht te plaatsen. Daarnaast is de Honda Inverter EU10i een behoorlijk stil aggregaat: op 7 meter afstand produceert deze slechts 52 tot 57 dB aan geluid, vergelijkbaar met een elektrische tandenborstel. Met dit Honda-aggregaat kunt u dus vrijwel ongemerkt aan de slag!

Desondanks biedt het aggregaat een aanzienlijk vermogen. Met een tankinhoud van 2,3 liter kan het Honda Inverter EU10i aggregaat u 4,5 tot 8 uur lang van 1000 watt aan stroom voorzien. Mocht u het aggregaat tussentijds moeten verplaatsen, dan is ook dat geen enkel probleem. Deze 13 kilo kunt u vrij gemakkelijk alleen of met z’n tweeën verplaatsen naar elke gewenste locatie.

Benzine aggregaat

Al onze Honda-aggregaten werken op benzine, specifiek Aspen benzine. Dankzij deze benzine is het Honda-aggregaat tevens een groen aggregaat! Aspen benzine stoot namelijk minder schadelijke stoffen uit en heeft daarmee een minder negatieve impact op het milieu dan andere brandstoffen. Uiteraard zorgt Aspen benzine er ook voor dat uw aggregaat optimaal blijft functioneren!

Draagbare Honda aggregaat huren voor kleine evenementen Honda aggregaat benzine 1000watt eu10i

Wanneer gebruikt u een Honda-aggregaat?

U kunt een Honda-aggregaat in talloze denkbare situaties gebruiken. Het meest voor de hand liggend zijn situaties waarin u werkt met gevoelige elektronische apparatuur, aangezien Honda-aggregaten gestabiliseerde stroomgeneratoren zijn die erom bekend staan zeer geschikt te zijn voor gevoelige apparatuur.

Dit is zeker het geval bij het Honda Inverter EU10i aggregaat, dat met 1000 watt ideaal is voor zeer fijne elektrische apparaten zoals opladers voor diverse kleine mobiele apparaten. Twijfelt u of een Honda-aggregaat van 1000 watt voldoende is voor uw stroomvraag? Onze adviseurs denken graag met u mee. Onze Honda-aggregaten zijn immers leverbaar in verschillende vermogens, zodat er ongetwijfeld een passend Honda-aggregaat is voor uw specifieke stroomvraag.

Service van A tot Z

Huurt u bij ons een Honda Inverter EU10i of een ander aggregaat? Dan ontzorgen wij u graag van A tot Z! Nadat we u uitgebreid hebben geadviseerd over het meest geschikte aggregaat voor uw stroomvraag, leveren we het door u gekozen aggregaat snel uit onze voorraad. We sluiten het aggregaat direct op de door u gewenste locatie aan, zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken. Natuurlijk staan we ook tijdens de gebruiksperiode direct voor u klaar!

Neem direct contact op met onze specialisten om u te laten adviseren over het Honda-aggregaat dat uw stroomprobleem feilloos oplost!

Vraag een offerte aan