Honda Inverter EU30i benzine aggregaat 3000 watt

Bent u op zoek naar een mobiele stroomvoorziening voor bijvoorbeeld uw geluidsinstallatie? Of voor het opladen van diverse laptops en andere mobiele elektronica? Dan is ons Honda Inverter EU30i aggregaat wellicht precies wat u nodig heeft!

Honda-aggregaat 3000 watt

De Honda Inverter EU30i is het middelste aggregaat in het segment van de kleinste gestabiliseerde aggregaten van Honda. Deze aggregaten staan erom bekend uiterst stabiel en betrouwbaar te zijn, waardoor deze zeer geschikt zijn voor de stroomvoorziening van fijne elektrische apparatuur.

Het Honda Inverter EU30i aggregaat is niet alleen zeer stabiel, maar ook een stil fluisteraggregaat. Op 7 meter afstand produceert deze slechts 55 tot 58 dB aan geluid, vergelijkbaar met een elektrische tandenborstel. Dat terwijl de generator een vermogen van 3000 watt produceert!

Het aggregaat beschikt over twee uitgangen van 230 volt en heeft een tankinhoud van 5,8 liter. Dankzij deze grote tankinhoud kan het aggregaat circa 3,5 draaien op vol vermogen en maar liefst 7,7 uur op de economische stand! Bovendien is het aggregaat met zijn afmetingen van 660 × 450 × 535 mm gemakkelijk te verplaatsen en uit het zicht te zetten.

Honda Inverter EU30i aggregaat huren

Specificaties Honda Inverter EU30i aggregaat:

  • Tankinhoud: 5,8 Liter
  • Geluidsniveau: 85 – 90 dB
  • Geluidsniveau op 7m afstand: 55 – 58 dB
  • Afmetingen: 660 x 450 x 535 mm (L x B x H)

Aspen benzine

Net zoals al onze andere Honda-aggregaten werkt ook de Honda Inverter EU30i op Aspen benzine. Deze speciale soort benzine zorgt voor minder schadelijke uitstoot, waardoor uw aggregaat minder milieubelastend is. We kunnen de Honda Inverter EU30i dus met recht een groen aggregaat noemen! Uiteraard zorgt Aspen benzine er ook voor dat uw aggregaat uitstekend blijft draaien, zodat u zelf niets hoeft op te offeren om het milieu te sparen.

Waarvoor gebruikt u een Honda Inverter EU30i aggregaat?

Zoals hierboven al vermeld staan de aggregaten van Honda erom bekend zeer stabiel en betrouwbaar te zijn. Hierdoor zijn deze zeer geschikt als stroomvoorziening voor fijne elektrische apparatuur, zoals mobiele telefoons en laptops. Een vermogen van 3000 watt, zoals de Honda Inverter EU30i levert, is uitermate geschikt voor iets zwaardere apparatuur dan alleen mobiele telefoons. Denk bijvoorbeeld aan een mobiel geluidssysteem voor een feestje op een afgelegen locatie! Uiteraard zijn er talloze andere denkbare situaties waarin deze generator uitstekend van pas komt. Onze specialisten informeren u hier graag over, neem gerust contact met ons op!

Honda Inverter EU30i compacte benzine aggregaat Honda Inverter EU30i gestabiliseerde benzine aggregaat

Van A tot Z ontzorgd

Heel belangrijk bij het huren van een aggregaat vinden wij dat u zich nergens druk om hoeft te maken. U heeft al genoeg aan uw hoofd rondom de organisatie van de activiteiten of het evenement waarvoor u een aggregaat huurt, dus nemen wij u graag alle zorgen rondom uw stroomvoorziening uit handen. Onze adviseurs kijken met u mee naar uw specifieke stroomvraag en zullen u adviseren over het meest passende aggregaat voor uw situatie. Dat kan de Honda Inverter EU30i zijn, maar uiteraard kan het ook één van onze vele andere aggregaten zijn.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, leveren wij het door u gekozen aggregaat razendsnel vanuit onze ruime voorraad op de gewenste locatie. Daar sluiten onze monteurs uw generator direct veilig voor u aan, zodat u zich op geen enkel moment druk hoeft te maken over uw stroomvoorziening. Mocht u vragen hebben of mocht er onverhoopt iets voorvallen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze specialisten en staan zij direct voor u klaar!

Bent u benieuwd of de Honda Inverter EU30i inderdaad is wat u zoekt? Neem dan snel contact op met onze adviseurs om te bepalen of dit aggregaat aan uw wensen voldoet!

Wij zijn bereikbaar van maandag, woensdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 en zaterdag van 13:00 en 16:00 op 020-4976834.

Vraag een offerte aan