Hoe organiseer je een evenement?

Wilt u zelf een evenement organiseren maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Dat kunnen we ons voorstellen; bij de organisatie van een event of feest komt erg veel kijken. U regelt natuurlijk een evenementlocatie, dat kan een zaal zijn maar ook gewoon uw achtertuin. Soms zijn er vergunningen nodig. Daarna volgen de hapjes, drankjes en muziek. U maakt afspraken met cateringbedrijven en leveranciers van apparatuur, of u doet misschien zelf alle boodschappen en verzorgt zelf de geluidsinstallatie. Uitnodigingen versturen en klaar; uw evenement kan beginnen!

Een evenement organiseren? Vergeet de stroomvoorziening niet!

Maar heeft u wel gedacht aan de juiste stroomvoorziening tijdens het event? Waarschijnlijk maakt u gebruik van veel meer elektrische apparaten dan er normaalgesproken zijn aangesloten op het stroomnet. Denkt u aan een extra koffiezetapparaat en waterkoker om alle gasten gelijktijdig van koffie en thee te voorzien. Een extra koelkast om hapjes en drankjes koel te houden. De vaatwasser draait overuren. Terrasverwarming buiten of juist extra airconditioners binnen. Slingers met lampjes om de tuin te verlichten. Veel kleine elektrische apparaten vragen samen veel stroom. En natuurlijk komt de muziek daar nog bij; hoe meer geluids- en lichttechniek, des te meer vermogen wordt er vereist van uw stroomvoorziening.

Voorkom een catastrofe tijdens uw evenement

Daar gaat het helaas vaak ook fout; het stroomnet kan zoveel elektrisch vermogen tegelijkertijd niet aan, waardoor de stroom kan uitvallen. En dat is natuurlijk catastrofaal voor uw buurtfeest, opening, bruiloft, jubileum, verjaardag, familiefeest of ander evenement dat u organiseert. Het feest wordt vroegtijdig afgeblazen omdat u niet verder kunt zonder gekoeld eten en drinken en zonder licht en muziek.

Wilt u dit te allen tijde voorkomen? Dat kan heel simpel; met een noodstroomaggregaat.

Aggregaat huren voor uw evenement

Evenementen zijn afhankelijk van een betrouwbare stroomvoorziening. Om zeker te weten dat alle apparatuur blijft werken en om gevaarlijke stroomsituaties te voorkomen, kunt u een generator of aggregaat huren die helemaal past bij het vermogen dat u nodig heeft. Aggregaten zijn er bovendien in allerlei soorten; werkend op diesel of benzine, stille fluisteraggregaten, groene aggregaten en generatoren die krachtstroom aankunnen. Ook voor uw evenement is er altijd de juiste noodstroomvoorziening te vinden.

Veilige en professionele stroomvoorziening dankzij onze specialisten

Omdat we bij Aggregaat.info begrijpen dat u liever niet zelf met de stroomvoorziening aan de slag gaat, sturen wij graag onze gespecialiseerde elektromonteur bij u langs om uw stroomvoorziening van A tot Z te bekijken en te regelen voor uw evenement. Zo kunt u bij ons de juiste aggregaat huren, maar we sluiten alles ook graag veilig voor u aan, controleren alle voedingen en ontkoppelen na afloop de aggregaat weer voor u. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u zich bezighouden met de leukere kanten van uw evenement.

Wilt u weten wat wij voor u en uw evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Aggregaat.info.

Vraag een offerte aan