Wat te doen bij een stroomstoring?

U heeft het vast weleens meegemaakt, of u kent misschien mensen die het is overkomen; Plots valt alle elektriciteit uit en zit u in het donker. De lampen en verwarming werken niet meer. Alle huishoudelijke apparaten vallen uit. En ook uw telefoonlijn, computer en internetverbinding zijn vaak afhankelijk van een stroomvoorziening die er nu niet meer is.

Stroomstoring schadelijk voor uw onderneming

Dat is ontzettend vervelend en onhandig voor een particulier. Maar voor een onderneming kan een stroomstoring zelfs heel schadelijk zijn. U bent voor uw inkomen afhankelijk van bepaalde machines die nu niet werken, van klanten die u niet meer kunnen bereiken of van pinautomaten waarmee mensen nu niet kunnen betalen.

Wat kunt u doen?

1. Bel de vakmensen van Aggregaat.info
Uw mobiele telefoon werkt nog als het goed is, mits uw telecomaanbieder niet is getroffen door de stroomstoring (indien dit wel zo is, probeert u de mobiele telefoon van iemand met een andere provider). Bel: +31 (0) 20 4976834 of +31 (0) 6 54664447.

2. Schets uw scenario
Geeft u aan ons door welke apparaten zo spoedig mogelijk weer aangesloten dienen te worden op het stroomnet. Wij berekenen hoeveel vermogen er nodig is om uw onderneming, bedrijfspand en zelfs uw woning weer draaiende te krijgen en geven u direct een prijsopgave door.

3. Wacht rustig af tot wij voor uw deur staan en alles voor u oplossen
Onze monteur komt zo snel mogelijk naar u toe met een noodstroomvoorziening en de juiste aansluitbekabeling en sluit de juiste noodstroomaggregaat veilig aan op uw stoppenkast. In mum van tijd is uw bedrijf weer ‘in de lucht’!

Veilige noodstroomvoorziening professioneel voor u verzorgd

Ontzorgen en een optimale service bieden als u zonder stroom komt te zitten, dat is wat wij doen bij Aggregaat.info. Wij verhuren allerlei soorten noodstroom generatoren die uw gehele meterkast kunnen overnemen, ook indien er krachtstroom nodig is.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor vragen of meer informatie.

Vraag een offerte aan