Wat te doen bij werkzaamheden aan het stroomnet?

Heeft u een brief ontvangen van uw netbeheerder (zoals Liander of Stedin) met de boodschap dat er binnenkort onderhoud wordt gepleegd aan uw energienet? En wilt u daardoor niet tijdelijk zonder stroom komen te zitten? Dan bent u bij Aggregaat.info aan het juiste adres.

Onderhoud aan het energienet; wat te doen?

Neem contact op met de vakmensen van Aggregaat.info op het telefoonnummer +31 (0) 20 4976834 of +31 (0) 6 54664447. Geeft u het volgende aan ons door:
– Wanneer u tijdelijk vervangende stroom nodig heeft.
– Welke apparaten aangesloten moeten worden op de noodstroomvoorziening.

Hoe werkt de tijdelijke noodstroomvoorziening?

U ontvangt direct telefonisch van ons een prijsopgave en we spreken met u af waar en wanneer onze elektromonteur paraat dient te staan met het noodstroomaggregaat. Wij verzorgen een professionele noodstroomvoorziening met correcte aansluitbekabeling. De aggregaten in ons assortiment variëren van 2 kVA tot 5000 kVA en alles daar tussenin. Dat houdt in dat wij uw noodstroomvoorziening kunnen regelen voor heel veel verschillende gelegenheden. Ook indien u krachtstroom nodig heeft en wanneer er gevoelige apparaten aangesloten dienen te worden, zoals computers, LCD-televisies, laptops en HR CV-ketels.

Veilige en professionele tijdelijke stroom

De monteur van Aggregaat.info sluit de generator veilig voor u aan op de meterkast. Alles wordt van A tot Z voor u geregeld zonder dat u er omkijken naar heeft. Zo kunt u verder met uw bedrijfsvoering en verliest u geen kostbare productietijd, klanten of bestellingen door het netonderhoud.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Aggregaat.info.

Vraag een offerte aan