Diesel aggregaat

Een diesel aggregaat (ook wel; diesel generator) is een aggregaat met een groot vermogen. Globaal beginnen diesel aggregaten bij 10 KvA en loopt het op tot rond de 5000 KvA. Tot 100 KvA staan de meeste aggregaten nog op een aanhanger, daarna worden ze te zwaar en worden ze geleverd met de vrachtwagen.

Benzine aggregaten beschikken vaak niet over krachtstroom aansluitingen, diesel aggregaten hebben deze vaak wel. Aansluitingen die je kunt tegenkomen op een diesel aggregaat zijn 16A, 32A, 63A, 125A en een klemmenstrook. Aan deze klemmenstrook kun je Powerlock bekabeling bevestigen, zo kun je in één keer 400A transporteren.

Benzine of Diesel

De keuze tussen het huren van een benzine of diesel aggregaat is volledig afhankelijk van het gebruik. Als je de aggregaat alleen maar gaat gebruiken om je laptop (camping) of klopboormachine op aan te sluiten, dan is het slimmer om hiervoor een benzine aggregaat te nemen. Organiseer je een evenement, dan adviseren wij je een diesel aggregaat. Het is dus geheel afhankelijk van het gebruik.

Wil je een vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-4976834 of klik op de knop hieronder om direct een offerte op te vragen.
<a class=”btn” href=”https://www.aggregaat.info/offerte/”>Vrijblijvende Offerte</a>

Vraag een offerte aan