Generator huren evenement

Organiseert u een evenement en heeft u daarvoor stroom nodig? Dan biedt een aggregaat uitkomst! Er zijn talloze diverse generatoren op de markt, met verschillende vermogens en verschillende unieke kenmerken. Maar hoe bepaalt u nu welke generator geschikt is voor uw evenement? Geen zorgen, daar helpen wij u bij!

Generator huren klein evenement

Organiseert u een klein evenement, zoals een buurtfeest, bruiloft of familiefeest? Dan maakt u vaak gebruik van vele kleine apparaten tegelijkertijd. Het probleem is niet dat u onvoldoende stopcontacten heeft om al deze apparaten aan het werk te zetten, maar dat het stroomnet zoveel elektrisch vermogen tegelijkertijd niet aan kan. Een koffiezetapparaat en een waterkoker, een extra koelkast, de vaatwasser, terrasverwarming of airconditioners, verlichting en natuurlijk muziek: dat vergt een heleboel van uw stroomvoorziening! U moet er vast niet aan denken dat uw feest in duigen valt door stroomuitval, terwijl we dit heel makkelijk kunnen voorkomen.  

Juiste generator huren bij klein evenement, feest of bruiloft (H3)

Een aggregaat biedt dus ook bij kleine evenementen uitkomst. Door diverse apparaten op een aggregaat aan te sluiten voorkomt u dat het stroomnet overbelast raakt en u de feestelijkheden voortijdig moet stoppen. De Honda Inverter EU10I is bijvoorbeeld al zeer geschikt voor DJ-apparatuur en op de Honda Inverter EU30I kan uw mobiele geluidssysteem optimaal functioneren. Maar ook de Atlas Copco QAS 20 is ideaal voor kleine evenementen! U ziet, de keuze is reuze.

Generator huren groot evenement

Organiseert u een groter evenement, zoals een muziekfestival, een kerstmarkt, zondagsmarkt of food festival? Dan heeft u waarschijnlijk meer vermogen nodig. U heeft diverse grotere apparaten die van stroom moeten worden voorzien, zoals licht- en geluidsinstallaties. Of u heeft, in het geval van bijvoorbeeld een kerstmarkt, juist ontzettend veel kleine apparaten zoals lichtslingers en pinapparaten nodig, terwijl u zich op een locatie bevindt die niet aangesloten is het op stroomnet.

Sterke generator huren evenement, festival of markt

Gelukkig zijn er ook voor deze grotere evenementen talloze generatoren beschikbaar om u van de juiste hoeveelheid tijdelijke stroom te voorzien. Vooral dieselaggregaten zijn een krachtige stroombron en indien nodig kunnen deze zelfs als extra stille fluisteraggregaten geleverd worden. Voor grote festivals en evenementen leveren wij bijvoorbeeld de Atlas Copco QAS 500 die met een tankinhoud van 905 liter wel 9 uur kan draaien! Heeft u langer stroom nodig? Dan bespreken we de mogelijkheden voor het plaatsen van een externe tank en/of een tussentijdse tankbeurt. Laat u nu vrijblijvend adviseren door onze experts.

Evenement organiseren? Geen zorgen over uw stroomvoorziening

Belangrijk om te weten is dat u zich zodra u contact met ons heeft opgenomen, geen zorgen meer hoeft te maken over de stroomvoorziening tijdens uw evenement. Wij denken met u mee over de juiste keuze voor de generator-huur tijdens uw evenement en leveren deze razendsnel af op de gewenste locatie. Onze monteurs sluiten direct alles veilig voor u aan en ontkoppelen alles ook weer na afloop. Zo heeft u de handen en gedachten vrij voor de rest van uw evenement!

Wilt u een veilige en betrouwbare generator huren voor uw evenement? Neem dan direct contact op met onze adviseurs!

Vraag een offerte aan