Generator huren infrastructuur

Stroom nodig bij uw werkzaamheden langs de snelweg? Voor een bouwproject in een buitenwijk of langs het spoor? Een generator huren voor in de infrastructuur biedt uitkomst! Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal van stroom bent voorzien. Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Stroom nodig in de infrastructuur

Wanneer u werkt in de infrastructuur zult u natuurlijk veel gebruik maken van stroom. Vaak is die aanwezig middels aansluitingen op het stroomnet, maar soms ook niet. Wanneer u als aannemer een nieuwbouwwijk bouwt aan de rand van de stad en de aansluitingen van het stroomnet nog niet zijn aangelegd, staat u voor een uitdaging. Net zoals wanneer u werkt aan de snelweg of aan het spoor, op een afgelegen locatie. In dit soort situaties heeft u mobiele stroom nodig! Die leveren wij, overal in Nederland, razendsnel op elke gewenste locatie.

Generator huren

Met onze aggregaten bent u altijd en overal van stroom voorzien. Wanneer u op een locatie werkt die niet is aangesloten op het stroomnet, maar ook wanneer de stroom gepland of ongepland uitvalt. Een aggregaat is een generator die op basis van een brandstof zoals diesel of benzine elektriciteit produceert. Dit betekent dat een aggregaat dus overal kan functioneren waar het stroomnet dat niet kan!

Snelle en optimale service

Wanneer u van tevoren weet dat u stroom nodig heeft op een locatie waar stroom (op dat moment) niet voorhanden is, kunt u alvast contact met ons opnemen. We hebben dan alle tijd om uw stroomvraag uitvoerig te bespreken en de beste oplossing voor u te regelen! Maar ook wanneer de stroom onverwachts uitvalt kunt u op ons rekenen. Neem in dat geval direct contact met ons op en laat ons weten wat uw stroomprobleem precies is. Wij zorgen er dan voor dat u razendsnel weer van voldoende stroom bent voorzien!

Generator huren infrastructuur

Heeft u een generator nodig voor in de bouw of langs de (spoor)weg? Wij bieden vele diverse typen aggregaten aan die gepast kunnen zijn voor uw situatie. Uiteraard adviseren wij u graag over de meest passende oplossing voor uw stroomvraag! Voor kleine stroomproblemen bieden wij bijvoorbeeld al een Honda-aggregaat van slechts 1000 watt, die zeer geschikt is voor de stroomvoorziening van gevoelige elektronische apparatuur. Heeft u echter juist een hele grote stroomvraag, dan bieden wij ook aggregaten van maar liefst 5000 kVA, zoals onze Atlas Copco QAS 500. Uiteraard is het ook mogelijk om diverse aggregaten te koppelen en indien de gebruiksduur van een aggregaat tekortschiet, verzorgen wij een tussentijdse tankbeurt of plaatsen we een externe brandstoftank.

Wilt u weten wat wij concreet voor uw werkzaamheden in de infrastructuur kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij regelen graag uw stroomvoorziening!

Vraag een offerte aan