Generator huren lichte industrie

Machines die continu door moeten blijven draaien, producten die beveiligd moeten worden en medewerkers die dag en nacht moeten kunnen inklokken. Herkenbaar voor uw bedrijf? Dan is het van groot belang dat u altijd op uw stroomvoorziening kunt rekenen! Maar wat nu als de stroom uitvalt? Dan kunt u rekenen op een van onze noodstroomaggregaten!

Continue noodstroomvoorziening lichte industrie

Een aggregaat biedt uitkomst in situaties waarin u niet kunt rekenen op reguliere netstroom. Nu kunt u dat gelukkig meestal wel, maar het zal u net overkomen dat de stroom uitvalt wanneer uw machines echt niet uitgezet kunnen worden of u een grote voorraad kostbare producten heeft opgeslagen. Een aggregaat wekt stroom op met behulp van diesel of benzine, waardoor u zonder tussenkomst van het stroomnet al uw elektrische apparaten van voldoende stroom kunt voorzien. U kunt dus niet altijd op het stroomnet rekenen, maar u kunt wel altijd op uw noodstroomaggregaat rekenen!

Generator huren lichte industrie

Wij begrijpen als geen ander dat het van groot belang is voor uw bedrijf om altijd gebruik te kunnen maken van stroom, ook bij een onverwachte stroomstoring of geplande werkzaamheden aan het stroomnet. U kunt daarom bij ons voor elke mogelijke situatie een passende generator huren.

Onze specialisten bespreken graag met u welk aggregaat het meest geschikt is voor uw stroomvraag in de lichte industrie. Zo zijn bijvoorbeeld onze Atlas Copco aggregaten een uitstekende duurzame keuze. Deze generatoren staan erom bekend een krachtige en betrouwbare stroomvoorziening te zijn. Als generator in de lichte industrie zou de Atlas Copco QAS 200 zeer geschikt kunnen zijn, evenals de Atlas Copco QAS 500. Afhankelijk van de keuze voor een aggregaat kan deze zo’n 9 tot zelfs 25 uur draaien. Mocht de stroom langer uitvallen, dan is het vaak mogelijk om een extra grote brandstoftank te leveren.

Ontzorgd van A tot Z

Met een eigen bedrijf heeft u ongetwijfeld al genoeg aandachtspunten in uw agenda staan. Een basisvoorziening zoals stroom is dan ook niet direct iets waar u zich bezig mee wilt houden. Logisch! Daarom nemen wij die zorg graag van u over. Wij zorgen ervoor dat het juiste aggregaat op het juiste moment op de juiste plek in uw bedrijf staat en altijd werkt. We voeren regelmatig preventief onderhoud uit om ervoor te zorgen dat uw aggregaat ook na lange tijd van stilstand daadwerkelijk werkt wanneer dat nodig is. Zo kunt u jarenlang profiteren van uw noodstroomvoorziening, zonder dat u zich daar ook maar enigszins zorgen om hoeft te maken!


Vrijblijvend contact en advies

Wilt u een generator huren in de lichte industrie? Neem dan direct contact op met onze specialisten om een vrijblijvende afspraak te maken! Zij bekijken graag samen met u welke oplossing het meest geschikt is voor uw stroomvraag.

Vraag een offerte aan