Generator huren zware industrie

Zolang de stroom niet uitvalt, loopt alles op rolletjes in uw bedrijf. Mooi! Maar wat nu als de stroom wel uitvalt? Dan vallen er machines stil die nooit stil mogen vallen. Dan worden allerlei geautomatiseerde processen onderbroken, met misschien wel enorme onveilige en financiële gevolgen van dien. Gelukkig is zo’n onverwachte crisis gemakkelijk te verhelpen met een generator!

Afhankelijk van stroom

Het is natuurlijk fantastisch dat zoveel processen in uw bedrijf automatisch verlopen en vele ingenieuze machines het uw werknemers een stuk gemakkelijker maken. Het enige nadeel van die machines is dat zij, in tegenstelling tot uw werknemers, direct stoppen zodra de stroom uitvalt. En dan? Dan kunnen wellicht zeer onveilige situaties ontstaan en zult u ongetwijfeld financiële schade oplopen. Zonde! Zeker als zo’n ramp eenvoudig voorkomen kan worden.

Generator huren zware industrie

Het is namelijk ontzettend eenvoudig om een of meerdere noodstroomaggregaten te installeren, die uw machines bij onverwachte of geplande stroomuitval van stroom voorzien. Deze aggregaten schakelen direct in zodra de stroom uitvalt, zodat uw werkzaamheden hier totaal geen hinder van ondervinden. Belangrijk is in dit geval wel dat wij regelmatig preventief onderhoud uitvoeren aan uw generator, zodat we er zeker van zijn dat deze ook na lange tijd van stilstand direct werkt zodra het nodig is. Daar hoeft u zich echter niet druk om te maken: wij zorgen ervoor dat u altijd op uw noodstroomaggregaat kunt rekenen!

Welke generator kiest u voor de zware industrie?

Welke generator geschikt is voor uw bedrijf in de zware industrie is van vele factoren afhankelijk. Onze specialisten zullen dan ook uitvoerig met u in gesprek gaan over uw precieze wensen en behoeften om zo tot een passend advies te komen. Veel aggregaten draaien bijvoorbeeld op benzine, maar er zijn ook talloze generatoren die werken op diesel. Deze laatste brandstof is meer geschikt voor het wat zwaardere werk en zal dan ook eerder toegepast worden als generator in de zware industrie. Een geschikt dieselaggregaat voor uw bedrijf kan bijvoorbeeld de Atlas Copco QAS 200 zijn, of meer waarschijnlijk de Atlas Copco QAS 500. Maakt u zich echter geen zorgen als u totaal geen idee heeft welk aggregaat voor u geschikt is. Onze experts kunnen u gegarandeerd het juiste antwoord geven!

Van A tot Z ontzorgd

U hoeft vervolgens nooit meer om te kijken naar uw stroomvoorziening. Onze monteurs leveren uw aggregaat razendsnel af en sluiten deze volledig voor u aan. Ze gaan pas weg als ze zeker weten dat alles werkt en komen zoals gezegd regelmatig terug voor preventief onderhoud. Zo weet u zeker dat u altijd op uw noodstroomaggregaat kunt rekenen!

Bent u benieuwd welke generator het meest geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met onze experts voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vraag een offerte aan