Noodstroom aggregaat

Een stroomuitval is nooit prettig en komt vaak ongelegen, gelukkig is er een oplossing waardoor u binnen 2 uur weer stroom heeft. Deze oplossing is de noodstroom aggregaat.

Bij een uitval van het stroomnetwerk gaat er een monteur van de netbeheerder aan de slag om het probleem te zoeken en op te lossen. Helaas kan dit vaak erg lang duren door alle procedures die doorlopen moeten worden. Als u afhankelijk bent van stroom, bijvoorbeeld als u een winkel heeft in een drukke winkelstraat, dan vallen de meeste werkzaamheden stil. Denk aan kassa’s, de alarmpoortjes en rolluiken die niet meer werken, in het ergste geval moet u de zaak sluiten waardoor de kosten oplopen.

Vrijblijvend advies

Door te bellen met Aggregaat.info kunnen wij een inventarisatie maken van de producten die u nodig heeft en springen wij direct in de auto om een noodstroom aggregaat te leveren. Wij zorgen voor het veilig plaatsen en aansluiten van de noodstroom aggregaat zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, of bel met Aggregaat.info op 0204976834 als u direct noodstroom nodig heeft.

Vrijblijvende Offerte

Vraag een offerte aan