Stroom nodig op pleinen van Haarlem

Haarlem bruist! Zowel toeristen als inwoners hoeven zich geen enkel moment te vervelen en kijken hun ogen uit in de vele historische gebouwen op of rond de Grote Markt. Mits de stroom werkt natuurlijk, want dat is wel zo handig met al die evenementen en bezienswaardigheden. Gelukkig kunt u voor stroom altijd op ons rekenen!

Stroom nodig op Grote Markt

Kermis op de Grote Markt? Een foodfestival of een ander feestelijk evenement? Dan heeft u wel voldoende mobiele stroom nodig! Maakt u zich geen zorgen. Wij leveren op alle pleinen in Haarlem stroom, op elk gewenst moment. Zowel in nood, als op geplande momenten!

Organiseert u een evenement op bijvoorbeeld de Grote Markt in Haarlem, dan neemt u eenvoudigweg contact op met onze specialisten om uw stroomvraag te bespreken. Vanaf dat moment hoeft u zich op geen enkel moment meer druk te maken over uw stroomvoorziening! Onze adviseurs kijken samen met u naar de meest passende stroomoplossing voor uw evenement op de Grote Markt. Wanneer u samen tot een keuze bent gekomen, leveren wij uw aggregaat op het door u gewenste moment op de juiste locatie in Haarlem en omstreken af. Natuurlijk sluiten we het aggregaat ook volledig voor u aan, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. We staan echter altijd voor u klaar, mocht u tijdens het gebruik van uw aggregaat nog vragen of opmerkingen hebben!

Noodstroom op pleinen van Haarlem

Het stadhuis van Haarlem, de Hoofdwacht, de Vishal, de Sint-Bavokerk, de Vleeshal en de Verweyhal: stuk voor stuk prachtige historische panden die een bezoekje waard zijn! Daarbij is het wel zo handig als beveiliging, verlichting en andere elektrische systemen hun werk doen. Valt de stroom uit, dan wilt u uw bezoekers natuurlijk niet onverhoopt naar huis sturen. In dat geval neemt u direct contact op met onze experts. Zij zorgen ervoor dat u razendsnel weer voorzien bent van alle elektrische voorzieningen! Dankzij onze ruime voorraad aan aggregaten vlakbij Haarlem kunnen wij de voor u meest passende stroomvoorziening in een mum van tijd leveren. Zo hoeven uw bezoekers nooit onnodig lang in het donker te staan!


Geplande stroom nodig in Haarlem

Ontvangt u bericht van de netbeheerder over geplande werkzaamheden aan het stroomnet? Geef het dan alvast aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er ruim op tijd een passend aggregaat voor u klaarstaat, zodat uw bezoekers geen enkele last zullen ondervinden van deze geplande stroomuitval.

Altijd stroom op pleinen van Haarlem

Bent u gehuisvest op of rond de Grote Markt of elders in Haarlem? Heeft u nu of in de toekomst een mobiele stroomvoorziening nodig? Neem dan contact op met onze specialisten om u uitgebreid te laten adviseren over de meest geschikte oplossingen voor uw stroomvraag in Haarlem!

Vraag een offerte aan