Tijdelijke stroomvoorziening

Bent u op zoek naar een tijdelijke stroomvoorziening voor bijvoorbeeld een evenement of om uw medewerkers ook bij (geplande) stroomuitval door te kunnen laten werken? Een aggregaat biedt uitkomst! Neem direct contact met ons op om te bespreken welke tijdelijke stroomvoorziening het beste bij uw stroomvraag aansluit.

Stroomuitval

Op stroomuitval zit natuurlijk niemand te wachten, maar het kan altijd wel eens gebeuren. Wordt er onderhoud gepleegd aan het stroomnet, dan ontvangt u vaak al weken van tevoren een bericht van de netbeheerder, zodat u alvast voorzorgsmaatregelen kunt treffen. Dit is natuurlijk het ideale moment om ons direct in te schakelen! We hebben dan ruim de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken, zodat we een perfect passende oplossing kunnen bieden. Wij zorgen ervoor dat uw aggregaat op tijd op de gewenste locatie staat en aangesloten is, zodat u geen enkele hinder hoeft te ondervinden van de geplande stroomuitval.

Het kan echter ook voorkomen dat de stroom onverwachts uitvalt. Hoe lang de stroomstoring zal duren, is dan vaak onbekend. U kunt echter ook in deze situaties op ons rekenen! Neem direct contact op met onze specialisten, geef uw stroomvraag aan ons door en laat de rest aan ons over. Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd weer van stroom bent voorzien. Dankzij onze ruime voorraad aan aggregaten, verdeeld over diverse locaties in het hele land, kunnen wij razendsnel bij u zijn. We sluiten het aggregaat voor u aan, zorgen dat alles werkt en komen het aggregaat pas weer ophalen als het stroomnet weer helemaal in orde is. Dit doen we natuurlijk allemaal in overleg, zodat u en uw klanten zo min mogelijk last ondervinden van de stroomonderbreking.

Geen aansluiting op het stroomnet

Organiseert u een evenement of werkt u op een afgelegen locatie waar geen aansluiting op het stroomnet voorhanden is? Ook dan biedt een tijdelijke stroomvoorziening uitkomst. Onze aggregaten werken overal en wij leveren op elke gewenste locatie in het land. Zo kunt u met een gerust hart feestvieren in het bos of huizen bouwen aan de rand van de stad. Ons assortiment bevat talloze aggregaten van diverse vermogens, zodat wij voor elke stroomvraag een passend antwoord hebben. Voor de wat kleinere stroomvragen is bijvoorbeeld een benzineaggregaat vaak meer geschikt, terwijl de grotere stroomvragen veelal om een dieselaggregaat vragen. Werkt u in de buurt van een woonwijk, dan kan een extra stil fluisteraggregaat een uitkomst zijn. Investeert u graag in een schone leefomgeving? Denk dan eens aan een groen aggregaat!

Tijdelijke stroomvoorziening

Waarvoor u uw tijdelijke stroomvoorziening ook nodig heeft, wij beantwoorden uw stroomvraag. Razendsnel, professioneel en vertrouwd! Heeft u zelf geen idee welk aggregaat u nodig heeft? Geen nood! Onze adviseurs denken graag met u mee en zullen u de juiste vragen stellen om te achterhalen welk aggregaat het beste bij uw behoeften aansluit. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vraag een offerte aan