Aggregaat Honda Inverter EU70iS, 7000 watt, Benzine

Wanneer u op zoek bent naar een stabiel en betrouwbaar aggregaat dat veel vermogen biedt maar ook uitermate geschikt is voor de stroomvoorziening van gevoelige elektronische apparatuur, biedt het Honda Inverter EU70iS aggregaat uitkomst. Is dit het aggregaat dat u nodig heeft? Neem direct contact met ons op!

Honda-aggregaten

Honda-aggregaten zijn zeer stabiele en betrouwbare aggregaten. Ze staan erom bekend vooral geschikt te zijn voor gevoelige elektronische apparatuur, zoals computers, laptops, routers en geluidsapparatuur. Bovendien zijn deze aggregaten zeer handzaam en kunnen ze gemakkelijk uit het zicht geplaatst worden. Ze zijn daarom heel gewild voor diverse activiteiten en evenementen!

Honda Inverter EU70iS aggregaat

Het Honda Inverter EU70iS aggregaat is het grootste aggregaat uit dit segment. Met maar liefst 7000 watt aan vermogen is dit aggregaat geschikt voor de wat grotere gevoelige elektronische apparaten. U kunt hierbij denken aan geluids- en lichtinstallaties of telefooncentrales. Ondanks zijn aanzienlijke vermogen staat dit aggregaat u echter zeker niet in de weg. Met afmetingen van 850 × 672 × 699 mm is deze alsnog gemakkelijk uit het zicht te plaatsen. U zult ook weinig geluidsoverlast ondervinden van de Honda Inverter EU70iS. Op 7 meter afstand produceert het aggregaat zo’n 56 – 60 dB aan geluid – vergelijkbaar met een vaatwasser of wasmachine.

Aspen benzine

Al onze Honda-aggregaten werken op speciale Aspen benzine. Deze benzine is milieuvriendelijker dan andere brandstoffen, omdat deze minder schadelijke stoffen uitstoot. Daarnaast is deze brandstof uitstekend voor het aggregaat zelf, zodat deze optimaal kan blijven functioneren. Met een tankinhoud van 16,5 liter draait de Honda Inverter EU70iS circa 5,1 uur op vol vermogen. Op de economische stand is dit zelfs 12,3 uur. Heeft u uw aggregaat langer nodig? Dan bespreken we de mogelijkheden voor een tussentijdse tankbeurt of het plaatsen van een extra grote tank.

Specificaties

  • Tankinhoud: 16,5 Liter
  • Geluidsniveau: 83 – 89 dB
  • Geluidsniveau op 7m afstand: 56 – 60 dB
  • Afmetingen: 850 x 672 x 699 (L x B x H)

Honda EU65is compacte generator op benzine Honda EU65is compacte gestabiliseerde aggregaat

Wel zo handig

De Honda Inverter EU70iS is voorzien van twee uitgangen van 230 volt en 1 CEE 16A 3-polige uitgang. Bovendien beschikt het aggregaat over een elektrische starter met startknop. Dat is handig, want zo hoeft u niet zelf in de weer met een trekkoord!

Service van A tot Z

Uiteraard hoeft u zich bij de huur van een aggregaat ook over andere zaken geen zorgen te maken. Wij leveren het door u gekozen aggregaat razendsnel af op de gewenste locatie en onze monteurs sluiten het aggregaat volledig voor u aan. Zij gaan pas weg als alles werkt! Mocht u tijdens het gebruik van uw Honda Inverter EU70iS vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

U zoekt een aggregaat maar u weet niet welke er voldoet aan uw wensen?
Neem dan contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Wij zijn bereikbaar van Maandag t/m Zaterdag tussen 09:00 & 21:00 uur op 020-4976834.
Ook kunt u uw aanvraag per mail sturen naar [email protected].

Vraag een offerte aan