Groen aggregaat voor mobiele groene stroom

Een aggregaat en duurzaamheid: gaat dat samen? Zeker! Bij Aggregaat.info kunt u onder andere terecht voor groene stroom op basis van biodiesel of Aspen benzine. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken!

Milieuvriendelijk aggregaat

Wilt u gebruik maken van mobiele stroom, maar toch ook uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Dan bieden onze milieuvriendelijke aggregaten uitkomst. Deze groene aggregaten vormen een duurzaam alternatief voor reguliere aggregaten die werken op fossiele brandstoffen. Vooral een vermindering van de hoeveelheid CO2-uitstoot zorgt ervoor dat u met een groen aggregaat de ecologische voetafdruk van uw bedrijf sterk verkleint! Wilt u een aggregaat huren of kopen? Bespreek dan zeker de mogelijkheden van groene stroom!

Biodiesel als milieuvriendelijk alternatief

In tegenstelling tot gewone diesel, die volledig uit aardolie verkregen wordt, is biodiesel een brandstof op basis van plantaardige olie of dierlijk vet. Vaak wordt hiervoor koolzaad gebruikt, maar ook dierlijk afval en frituurvet kunnen een goede basis zijn voor biodiesel. Een groen aggregaat op basis van biodiesel stoot minder CO2 uit en neutraliseert deze CO2-uitstoot bovendien. Dit laatste vindt plaats doordat de planten die gekweekt worden om biodiesel van te maken, CO2 uit de lucht opnemen. Hierdoor is biodiesel een brandstof die veel minder negatieve impact heeft op het milieu en bovendien volledig hernieuwd kan worden!

Groen aggregaat op biodiesel

Voor krachtige groene aggregaten maken wij gebruik van de biodiesel van GoodFuels. GoodFuels is gespecialiseerd in de nieuwste technologieën rondom duurzame brandstoffen. Het bedrijf heeft als missie onze wereldwijde CO2-uitstoot op een kosteneffectieve manier zo veel mogelijk te beperken. Gebruikt u een groen aggregaat op biodiesel? Dan helpt u mee aan deze ontwikkeling! Vraag vrijblijvend een offerte aan om direct een beeld te krijgen van uw mogelijkheden.

Duurzame Aspen benzine

Biodiesel is, net als gewone diesel, meer geschikt voor krachtige diesel aggregaten dan voor de wat lichtere generatoren. Daarom bestaat er net als voor diesel aggregaten, ook een duurzaam alternatief voor benzine aggregaten. Aspen benzine is speciaal ontwikkeld met als doel minder schadelijke stoffen uit te stoten en daarmee negatieve effecten te beperken. Deze benzine is daardoor beter voor mens, dier en milieu. Wij gebruiken Aspen benzine voor groene aggregaten tot 6500 Watt.

Groen aggregaat huren of kopen

Bij Aggregaat.info heeft u talloze mogelijkheden voor het huren of kopen van een groen aggregaat. Of deze nu als noodstroominstallatie wordt gebruikt of als mobiele stroomvoorziening tijdens een evenement: u kiest bewust voor een duurzamer alternatief. Onze specialisten adviseren u graag over de meest geschikte oplossing voor uw stroomvraag.  

Volledige ontzorging

Naast adviseren, ontzorgen wij u ook graag van A tot Z. Onze experts sluiten tegen een voordelig tarief uw groene aggregaat direct bij levering aan en zorgen ervoor dat u nergens meer omkijken naar heeft. Wilt u een groen aggregaat huren en alle zorg uit handen geven? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op zodat we u snel te woord kunnen staan!

Vraag een offerte aan