Bel snel  020-4976834 van 9 tot 18u Whats App: 06-11122180 of 06-54664447 Bel snel  020-4976834 (9 tot 18u) Facebook
www.aggregaat.info
Vraag offerte aan

Honda-aggregaat huren

Bent u op zoek naar een gestabiliseerd aggregaat dat uw gevoelige elektronische apparatuur van stroom kan voorzien? Dan biedt een Honda-aggregaat uitkomst. Neem contact op om te bespreken welk Honda-aggregaat de oplossing is voor uw stroomvraag!

Waarvoor gebruikt u een Honda-aggregaat?

U kunt een Honda-aggregaat gebruiken voor talloze denkbare situaties waarin u een stabiele stroomgenerator nodig heeft, zoals voor het opladen van laptops en mobiele telefoons of voor de stroomvoorziening van diverse routers en computers. Onze Honda-aggregaten zijn leverbaar in diverse vermogens, zodat de keuze voor een Honda-aggregaat op uw specifieke stroomvraag kan worden afgestemd.

Voor elke situatie een passend Honda-aggregaat

De Honda Inverter EU10i is bijvoorbeeld zeer geschikt als oplader voor fijne elektrische apparatuur zoals mobiele telefoons en laptops. De Honda Inverter EU20i is eveneens geschikt voor fijne elektronische apparatuur, maar biedt al twee keer zoveel vermogen. Heeft u nog meer vermogen nodig, bijvoorbeeld voor het gebruik van een mobiel geluidssysteem? Dan is de Honda Inverter EU30i wellicht geschikt voor u. Deze verrassend stille generator heeft een vermogen van 3000 watt en is, net als de andere Honda-aggregaten, voorzien van 2 uitgangen van 230v. De Honda Inverter EU65iS beschikt naast 2 uitgangen van 230v ook over 1 CEE 16A 3-polige uitgang. Bovendien beschikt dit Honda-aggregaat over een elektrische starter, zodat u niet in de weer hoeft te gaan met een trekkoord. De laatste in onze reeks Honda-aggregaten is de nieuwe Honda Inverter EU70iS, die met 7000 watt voldoende stroom biedt voor gevoelige elektronische apparatuur zoals routers en telefooncentrales. Ook dit aggregaat is voorzien van 2 230v uitgangen en 1 CEE 16A 3-polige uitgang, evenals een elektrische starter met startknop.

Voordelen van een Honda-aggregaat

Al onze Honda-aggregaten kunnen gemakkelijk uit het zicht worden gezet en leveren op 7 meter afstand maximaal 60 dB aan geluid (vergelijkbaar met een wasmachine of vaatwasser), zodat u minimale overlast ondervindt van het gebruik van uw Honda-aggregaat. Afhankelijk van het gekozen Honda-aggregaat gaat deze 3,5 tot 12,3 uur mee.   

Zo werken onze Honda-aggregaten

Honda-aggregaten zijn gestabiliseerde benzineaggregaten die een veilige en betrouwbare stroomvoorziening bieden voor fijne elektronische apparatuur. Onze Honda-aggregaten draaien op speciale Aspen benzine. Deze benzine zorgt ervoor dat er minder schadelijke stoffen uitgestoten worden, om zo de negatieve impact op het milieu te beperken. Bovendien zorgt Aspen benzine ervoor dat de aggregaten uitstekend blijven draaien!

Wij adviseren u vrijblijvend

Uiteraard is het van belang om het juiste vermogen te kiezen dat aansluit bij uw specifieke stroomvraag. Onze experts weten hier alles van en adviseren u graag over welk Honda-aggregaat het beste past bij uw situatie. Laat ons weten waarvoor u uw Honda-aggregaat wilt gebruiken, dan denken onze specialisten graag met u mee over de juiste keuze!

Honda-aggregaat huren

Uiteraard stopt onze service niet bij het advies dat we u bieden over het meest passende Honda-aggregaat in uw situatie. Wij leveren uw gekozen aggregaat snel uit onze voorraad en sluiten deze indien gewenst direct voor u aan, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Heeft u tijdens de gebruiksperiode vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij kijken graag met u mee en indien nodig komt er snel een monteur ter plaatse. Zorgt u voor uw project, dan zorgen wij voor uw stroomvoorziening. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor al uw vragen omtrent het huren van een Honda-aggregaat!

Visual CAPTCHA